Fotballederkurs 1,2 og 3

11. november 2018 | Nyheter

NFF Indre Østland arrangerte fotballederkurs 1,2 og 3 på Gjøvik 9/11-10/11.18. Det er første gang det blir holdt kurs med alle tre lederkursene samtidig, og dermed ble det en historisk helg for NFF Indre Østland. Nesten 60 fotballglade personer fra…

NFF Indre Østland arrangerte fotballederkurs 1,2 og 3 på Gjøvik 9/11-10/11.18. Det er første gang det blir holdt kurs med alle tre lederkursene samtidig, og dermed ble det en historisk helg for NFF Indre Østland. Nesten 60 fotballglade personer fra 14 forskjellige klubber i kretsen deltok på kurset. Løten FK stilte med tre personer hvorav en deltok på FLK 2, og to deltok på FLK 1. Alle i styret i klubben har nå gjennomført kurs 1, og vi satser på å få gjennomført kurs 2 og 3 ved neste anledning. Takk til NFF Indre Østland for en lærerik helg!

Skrevet av Inger Lise Heiberg

Relaterte innlegg