Jonny fortsetter!

11. november 2018 | Nyheter

Gladnyheten fra Jonny Hanssen kom fredag ettermiddag, 9/11-18. Han fortsetter som hovedtrener for herrelaget neste sesong selv om det ble nedrykk til 4.div. Jonny sier til HA at spillergruppa har fungert veldig bra i høst, at han trives godt i…

Gladnyheten fra Jonny Hanssen kom fredag ettermiddag, 9/11-18. Han fortsetter som hovedtrener for herrelaget neste sesong selv om det ble nedrykk til 4.div.

Jonny sier til HA at spillergruppa har fungert veldig bra i høst, at han trives godt i klubben og at det er grunnen til at han vil fortsette. Det ser ut til at de fleste spillerene også fortsetter selv om det er litt tidlig å fastslå noe enda.

Klubben ser fram til enda en spennende sesong med Jonny Hanssen på laget.

Saken er gjengitt etter en reportasje i Hamar Arbeiderblad (10/11-18).

Skrevet av Inger Lise Heiberg

Relaterte innlegg