Fotballederkurs 2019

10. november 2019 | Nyheter

NFF Indre Østland inviterte til fotballederkurs 1, 2 og 3 på Gjøvik 8.11 og 9.11.19. Løten FK sendte avgårde fire personer som gjennomførte lederkurs 1. Styreleder Tom Ophus tok med seg Anne Birgitte Løvlien, Thomas Pettersen og Lars Nyland på…

NFF Indre Østland inviterte til fotballederkurs 1, 2 og 3 på Gjøvik 8.11 og 9.11.19. Løten FK sendte avgårde fire personer som gjennomførte lederkurs 1. Styreleder Tom Ophus tok med seg Anne Birgitte Løvlien, Thomas Pettersen og Lars Nyland på kurset hvor de fikk mye nyttige tips og verktøy som kan brukes til den daglige driften av en fotballklubb. En viktig del av kurset er å høste erfaringer ved å samhandle med andre ledere fra andre klubber, og kanskje å skaffe seg noen nye kontakter som kan være til hjelp ved en senere anledning.

Skrevet av Inger Lise Heiberg

Relaterte innlegg